Om PlotCast

Plotcast er en serie af samtaler med forfattere om det at skrive. Målgruppen er folk der interesserer sig for den kreative proces og forfatteriets natur.

Bagmændene m/k er:

_MG_6656_sh

Palle Schmidt

(f. 1972), forfatter, illustrator og tegneserieskaber, freelance siden 1998. Tog i 2012 Master Class på manuskriptlinien på Den Danske Filmskole.

Som forfatter har han bl.a skrevet flere ungdomsbøger, herunder En del af mig (Forum, 2013), Boomerang (Gyldendal 2013), Natløb (Forum 2104) og I et andet liv (Forum 2016). Han har desuden skrevet en enkelt kriminalroman til voksne, Fanden på væggen, der udkom på Calibat i 2016. Som tegneserieskaber har han skrevet og tegnet Blodets Konkubine (Fahrenheit 2008) der udkom i USA i 2011 og STILETTO (Fahrenheit 2013). Han var tegner på den amerikansk serie, Thomas Alsop for BOOM! Studios, der blev kaldt “bedste mini-serie 2015” af USA Today. Han underviser i at lave tegneserier på comicsforbeginners.com.

Læs mere om Palle på palleschmidt.dk.

Malene-Kirkegaard

Malene Kirkegaard

Forfatter og uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole og har i tyve år arbejdet med dramatik, idé & manuskriptudvikling.

I årerne 2003 – 2007 var hun chef for DR Radio Drama (tidl. Radioteateret) og efteruddannede sig i USA; ”The Disciplin of Innovation” på SRI international, Stanford University og ”Strategy and Leadership” på Kellog School of Management, Northwestern University.

I maj 2009 blev hun certificeret Grow2 coach.

Med Plotværkstedet har hun bl.a undervist i Dansk Forfatterforening, Vallekilde Højskoles skrivelinje, Forfatterskolen for Børnelitteratur og Forfatterskole for unge. Mere på plotværkstedet.dk

PlotCast produceres i samarbejde med Plotværkstedet.

Intro- og outromusikken er af Henrik Irgens.